Cartofi acordeon cu bacon si cascaval

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 7 Iun 2010 | 19169 vizualizari

 

sa tot mananci,sunt grozav de buni

 

INGREDIENTE

  • 10 cartofi
  • 250 g bacon
  • 250 g cascaval felii
  • 200 g cascaval ras
  • 1/2 pachet de unt
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi acordeon cu bacon si cascaval:

Se curata cartofii de coaja si se cresteaza feliute dar nu pana jos de tot ,se sareaza apoi se pune cate o feliuta de bacon, una de cascaval si tot asa pana la capatul cartofului.Depinde in cate felitue il taiati.

Se unge un vas  yena cu unt, apoi se pun cartofii, se pun bucatele de unt printre ei si cascavalul ras desupra. Se pune capacul peste vas si se pune la cuptor pentru 40 minute cu capac, apoi se da jos capacul si se lasa sa se rumeneasca putin.

Eu sincer am uitat putin cam mult cuptorul si s-au rumenit putin ,dar au fost grozav de buni, atat calzi cat si reci

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi acordeon cu bacon si cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (77)

nadina73 1

13.06.2010, 15:32

unica esti dulce tare am zambit cand am citit mesajul tau ba chiar am ras bine ,esti dulce tare

nadina73 1

13.06.2010, 15:33

ubulika

Laly 1

13.06.2010, 21:35

Sarumana Nadina.Stiam eu ca nu ma uiti.Uite de aia te iubesc eu si iti dau un mare

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Tarta aperitiv